Informaţie: Please take a moment and visit your profile to choose a flag.

Regulament

Moderator: simms

Închis
Avatar utilizator

Topic author
simms
Forum Member
Forum Member
Mesaje: 2
Membru din: 20 Mar 2018, 21:26
Status: Neconectat
Romania

Regulament

Mesaj de simms » 01 Oct 2017, 12:13

Regulamentul serverului:

Confidențialitate
1.Noi nu vă vom cere niciodată parola de la cont, iar dacă recurgem la așa ceva, o facem doar prin intermediul tichetelor cu scopul de a vă ajuta.
2.Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste reguli oricând, așadar, este de datoria dumneavoastră să verificați regulamentul serverului ori de câte ori aveți posibilitatea.
Generalități
1.Abuzul și încălcarea de orice fel a prezentului regulament au consecințe grave pentru toți jucătorii, indiferent de gradul deținut, astfel că:
pentru admini, se va acționa prin avertisment, downgrade sau chiar eliminare accese;
pentru jucătorii simpli, se va acționa prin gag, slap, slay, kick și chiar banare temporară sau permanentă.
2.Nu este permisă împrumutarea de niciun fel a conturilor către prieteni; în momentul în care se încalcă regulamentul, se va acționa asupra contului din joc și nu a persoanei care il folosea în momentul respectiv.
3.Jucătorii donatori nu sunt scutiți de aceste reguli, ci dimpotrivă, în momentul în care au purces la încălcarea regulamentului, se vor alege cu downgrade, suspendare sau chiar eliminare a acceselor, fără înapoierea sumelor tranzacționate anterior.
4.După expirarea acceselor, nu este permisă înapoierea banilor. Din anumite motive, sunt acceptate cererile de admin pentru jucătorul în cauză doar dupa câteva săptămâni.
5.Considerăm continuarea petrecerii timpului pe server de joc drept un accept al acestui document de reguli.

Definiții
1.multi-account: denumit și cont multiplu, se referă la acțiunea unui jucător de a crea un alt cont înregistrat pe server după ce vechiul nume a fost banat sau blocat
2.free sau feed: un jucator este zombie, nemesis sau alt erou și dă voie celorlalti să obțina beneficii precum ammo sau XP pe urma să fără a riposta
beg: denumit și cerșit, se referă la acțiunea unui jucător de a cere celorlalți ammo, XP, points, coins sau alte beneficii după ce a fost atenționat că nu este permis spam-ul în chat sau în privat cu astfel de intrebari
3.retry: în modul ZC, percepem 'retry' drept acțiunea unui jucător de a se reconecta abuziv în timpul rundelor cu eroi (precum rundele nemesis, wesker sau nighter, etc.) cu scopul de a prejudicia buna desfășurare a jocului, de a obține beneficii sau de a se înlătura de la atingerea anumitor obiective

Regulament admin
1.Nu puneți altă hartă la vot decât în ultimele runde sau doar dacă planșa curentă este prea mica sau prea mare pentru numarul de jucători.
2.Nu schimbați harta decât dupa ce a ieșit la un vot de minim 3 intrări; folosiți comanda amx_map "hartă", dar lasați să se scurgă ultima rundă.
3.Sub nicio formă nu aveți voie să amenințați pe cineva, indiferent ca e mai mic sau mai mare în grad decât dumneavoastră. În schimb, sunteți rugat să deschideți o reclamație sau un tichet în panou pentru rezolvarea problemei.
4.Comanda de banare se folosește în următoarele situații:
dacă jucătorul respectiv face reclamă;
dacă jucătorul folosește coduri;
jucătorul folosește conturi multiple pentru că are contul principal blocat;
dacă jucătorul folosește un limbaj vulgar (însă după ce l-ați avertizat în prealabil prin gag).
5.Comanda de unban se poate folosi doar ținând cont de următoarele condiții:
banare aplicată pe nedrept (spre exemplu, dată de un admin răuvoitor);
banare aplicată de dumneavoastră;
NICIOADATĂ nu trebuie dat unban unui jucător interzis de către Owner sau de către levsan BOT
6.După aplicarea comenzii de ban, sunteți rugat să vă actualizați banlist-ul din panou cu o dovadă (imagine sau link către demo sau album de fotografii). O interdicție fără dovadă poate aduce după sine consecințe grave asupra acceselor în caz de reclamație și nu numai.
Jucătorilor AFK nu le faceți nimic pentru că se va ocupa serverul.
7.Fiind admini, nu trebuie sa fiți inactivi în joc; dacă aveți treabă, părăsiți serverul de joc și lăsați locul liber pentru altcineva.
8.Nu aveți voie să restricționați anumite arme, grenade, sau alte iteme din propria inițiativă.
9.Toți jucătorii sunt tratați la fel, așadar nu vă bazați pe nepotisme.
10.Celor care nu atacă la mod, le spuneți ce trebuie să facă, iar dacă nu vor să vă asculte, le dați slap cu 0 damage (amx_slap nume 0). Dacă tot continuă, le puteți da slay, dar numai în ultimul minut din rundă.

11.Nu se acceptă niciun fel de limbaj jignitor, așadar încercați să vă ponderați vocabularul.
Când numele jucătorului conține reclamă, nu îi faceți nimic, se ocupă serverul; când numele jucătorului conține o insultă, aplicați comanda amx_nick urmată de amx_kick pentru aplicare.
12.Celor care dau retry abuziv, mai ales în timpul modului îi sancționați cu ban timp de 30 de minute.
13.Nu aveți voie să dați slay celor care au mod; acum, pentru a fi cumpărat un mod, este nevoie de un anunțt făcut în prealabil prin comanda /announce.
14.Nu aveți voie să aplicați comenzi fără un motiv plauzibil; analizați cu multă atenție situația, conformați-vă cu postura acelui jucator, consultați-vă cu ceilalți.
15.Nu abuzați de comenzile amx_csay, amx_tsay, amx_say, y@; acestea se folosesc doar în regim de urgență, nicidecum pentru discuții personale.
16.Trebuie să întelegeți că prezența unui astfel de gamemode atrage jucători cu vârsta sub 13 ani, într-o proporție însemnată, așa că, încercați să-i întelegeți.
18.Indiferent de calea aleasă, nu aveți voie cu reclamă pentru alte servere.
19.Celor care dau retry după gag, îi avertizați, iar dacă nu înțeleg, aplicați ban timp de 30 de minute; la fel se execută și în cazul celor care abuzează de u@ pe parcursul gagului.
20.Dacă v-a fost eliminată comanda de ammo sau points infinit (auto sau manual) dar încă aveți aceeași cantitate (sau mai mare de 100 points/ammo), trebuie să anunțați administratorul în legătură cu acest fapt!
21.Nu aveți voie să aplicați kick sau ban celor cu lag; ei sunt străini și este normal.
22.Trebuie sa aveți un limbaj civilizat, coerent, astfel încat toți să vă poată înțelege.

Regulament Game manager
1.Puteți începe un mod doar folosind comanda: /announce. Când serverul vă permite, vă puteți face mod pe dumneavoastră sau puteți alege un alt jucător.
2.Pentru a se limita abuzul, serverul vă va permite mod doar o singură dată pe hartă.
3.Nu aveți voie să transformați pe cineva sau pe dvs. în human sau zombie în timpul modului.
Pentru a încuraja gameplay-ul, vă recomandăm să dați mod și jucătorilor simpli, însă asta este strict alegerea dumneavoastră, iar noi nu vă impunem.
Regulament membri VIP
1.Nu este permisă împrumutarea de niciun fel a contului către prieteni; în momentul în care se încalcă regulamentul, se va acționa asupra acestuia și nu a persoanei care il folosea în momentul respectiv.

Regulament Event manager
1.Puteți da startul unui eveniment o singură dată în decursul unei zile, însă asta doar dacă nu a mai pornit nimeni același tip de event (verificare din Control Board - Event Meter).
De obicei, event-urile se pornesc la început de hartă și trebuie continuate până la sfârșitul acesteia; în cazul în care apare nevoia de a părăsi serverul, eventul trebuie oprit din Control Board.
Regulament jucători (aceste reguli se aplică și categoriilor de mai sus)
1.Nu insistați cu cereri absurde asupra adminilor sau altor jucători.
2.Daca suspectați pe cineva ca este codat, folostiți-vă de say_team (u) + @ și transmiteți mesajul dumneavoastră.
3.Păstrați un limbaj decent, fără jigniri.
În timpul modurilor, nu vă ascundeți, jucați cu îndârjire.
4.Nu aveți voie să faceți spam sau să cerșiți.
5.Nu aveți voie să dați retry abuziv, mai ales în timpul modurilor.
6.Nu aveți voie să stați spectatori (indiferent că este dimineață sau seară); acel loc este rezervat doar adminilor.
7.Dacă ați primit gag și dați retry, veți primi ban cel puțin 30 de minute.
8.Este strict interzisă folosirea de coduri, modele, scripturi care vă aduc un avantaj față de ceilalți jucători.
9.Furtul de pe alte conturi este strict interzis.
10.Dacă contul tău principal a fost banat sau blocat nu vi se permite să folosiți alt cont (riscați permaban).
11.Nu aveți voie să faceți reclamă.
12.Nu aveți voie cu free sau feed (adică, să lăsați să se facă ammo când sunteți un mod sau zombie).Închis

Înapoi la “Regulament”