Download Counter-Strike 1.6 BEST VERSIONS

Moderator: Serby

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Al3x
Forum Member
Forum Member
Mesaje: 26
Membru din: 02 Dec 2014, 16:48
Status: Neconectat

Download Counter-Strike 1.6 BEST VERSIONS

Mesaj de Al3x » 23 Sep 2022, 16:42

Counter Strike versiunea originala fara modificari aduse clientului. Aceasta versiune fiind originala se poate juca si pe calculatoarele mai vechi pentru ca nu necesita prea multe. Va puteti juca pe sistem cu procesor, rami sau placa video slaba. Alt avantaj al faptului ca este vorba de un cs 1.6 original se refera la marimea redusa. Astfel se poate descarca foarte rapid. Fiind vorba de aceleasi modele, sunete, sau skinuri, fps-ul va fi foarte mare iar lagul va fi foarte mic.

Despre Counter Strike se poate spune multe lucruri. Aparut in anul 1999, el s-a bucurat de un succes rasunator. Cel mai mult s-a jucat pe sistemul de operare windows, adica pe calculator dar si pe alte platforme ca: xbox, linux sau mac os. Valve a lansat pe internet si o versiune gratuita sau mai bine zis un demo in care poti juca la modul singleplayer, daca se doreste accesul la modul online, atunci jocul trebuie achizionat.

In ziua de azi acest joc este inca foarte jucat iar modurile sau hartile au ramas neschimbate in general. Cele mai jucate harti sunt de_dust2 si fy_snow, o harta mai recenta dar care permite unui numar redus de jucatori sa joace. Aceasta harta jucatorilor sa disputa meciuri pvp sau este folosita atunci cand serverul are un numar redus de jucatori. Cu aceasta harta numarul jucatoril va creste pentru ca este foarte placuta.

Modurile cele mai jucate raman cele clasice adica classic, respawn si gungame dar mai nou se joaca si moduri ca zombie sau furien. In acest cs gasiti servere online cu toate modurile pe care le doriti.

Aceasta versiune functioneaza pe toate sistemele de operare dar daca aveti windows 8 sau 10 si nu va functioneaza, incercati versiunea speciala de window si 8 pe care o gasiti tot pe acest site.
Site: https://www.download-cs16.info

Scrie răspuns

Înapoi la “Counter-Strike jocul”