Propunere

Scrie răspuns
n0thing
Forum Member
Forum Member
Vârsta: 28
Status: Neconectat

Propunere

Mesaj de n0thing » 19 Feb 2013, 14:18

Timpul in care poti da edit la un reply oarecare este f.mic.
As dori sa rezolvati problema ca sa evitem dublu-postul.
Multumesc!
De ex: acest topic dupa cateva minute nul voi mai putea edita :P
Anna: n0thing, Nu-i convine nimic !!!

Imagine

Imagine

CORNEL
Fondator
Fondator
Romania

Re: Propunere

Mesaj de CORNEL » 19 Feb 2013, 16:44

Nu cunosc sa fie o setare speciala pentru a temporiza editarea pentru cei care nu au voie sa modifice mesajele postate.
Cei care nu au voie sa faca editarea mesajelor postate trebuie sa foloseasca functiile puse la dispozitie:

1. Previzualizeaza
2 Salveaza mesajul in lucru

Inainte de a posta un mesaj (de a apasa pe butonul trimite) , este indicat sa apesi pe butonul, previzualizeaza.
O alta metoda este sa folosesti butonul salveaza, ceea ce inseamna ca mesajul se salveza ca fiind in lucru, nu este publicat si dupa ce mai meditezi asupra continutului, poti sa intrii in editare sa-l modifici, iar daca apesi pe butonul trimitere este postat pe forum.
Daca ulterior trimiterii pe forum a mesajului ai de facut modificari, poti sa soliciti prin mesaj privat la staff sa iti modifice mesajul, sau daca ai rabdare in timpul conversatiei poti sa vii cu lamuriri/precizari suplimentare.
Pentru intrebari va astept pe

Discord: cornelfhg

Imagine

n0thing
Forum Member
Forum Member

Mesaj de n0thing » 19 Feb 2013, 16:51

Nu mi se pare normal ca o data ce am transmis un mesaj sa nu-l putem edita noi singuri fara ajutorul din staff.
Poate nu-i nici unul dintre Staff online si vreau sa editez o cerere, de exemplu care am uitat sa pun ceva important (Daca acel lucru nu l-am pus cererea e automat respinsa) poate cand intra cineva din staff cererea e deja respinsa si nu mai are rost sa mai dea edit.
Propun sa temporizati editul cu cel mult cateva ore in +! sau sa-l scoateti de tot, sa putem da edit mereu.

Imagine

Imagine

CORNEL
Fondator
Fondator
Romania

Mesaj de CORNEL » 19 Feb 2013, 17:03

Lipsa permisiunii de editare, are o motivatie foarte bine intemeiata, pe care nu vreau sa o motivez si nici nu consider necesar a da justificari cuiva.
Stiind ca nu ai permisiunea de a edita mesajele postate, nu iti ramane altceva de facut decat sa fii mai atent atunci cand ai de gand sa scrii un mesaj si sa folosesti functiile mai sus amintite.
Daca ai ceva foarte important pentru tine, atunci cu atat mai mult trebuie sa fii foarte atent ce scrii si cum scrii.
Daca ai greseli in exprimare poti sa ma deranjezi pe mine, eu nu ma supar :)
Pentru intrebari va astept pe

Discord: cornelfhg

Imagine

n0thing
Forum Member
Forum Member

Mesaj de n0thing » 19 Feb 2013, 17:19

Bun, tot mi se pare aiurea da am inteles.
Puneti da TC si rezolvat

Imagine

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii/Pareri”

• Newest Posts
    Top Active Users
    Newest Users