Serverul il voi popula rapid si vor intra membri noi pentru cereri admin, astept un raspuns si sper sa raman aici . Oricum voi lua server daca nu voi primi o oferta si sper sa ma primiti aici
Cerere Host server
- CheLoo [>|]
- Forum Member

- Status: Neconectat
Cerere Host server
Salut ! As dori sa achizitionez un server 24-28 sloturi maxim, pentru un server paintball respawn. Vreau sa stiu daca se poate astepta cateva zile cu plata
si daca se face o oferta altfel decat cea de pe hostgame.ro cu 7 - 8 euro server 24 - 28 sloturi
Serverul il voi popula rapid si vor intra membri noi pentru cereri admin, astept un raspuns si sper sa raman aici . Oricum voi lua server daca nu voi primi o oferta si sper sa ma primiti aici
sa ajut cu ce pot comunitatea dumneavoastra.
Re: Cerere Host server
Comunitatea Fire High Game -FhG.ro, fiind in parteneriat cu http://hostgame.ro/, primeste la serverele de CS1.6 un numar de 8 sloturi suplimentare.
In acest caz poti comanda si plati 18 sloturi, inregistrezi serverul in comunitate si primesti + 8 sloturi, in total o sa ai 26 sloturi.
Pentru detalii te astept pe YM chostgame
In acest caz poti comanda si plati 18 sloturi, inregistrezi serverul in comunitate si primesti + 8 sloturi, in total o sa ai 26 sloturi.
Pentru detalii te astept pe YM chostgame
Pentru intrebari va astept pe
Discord: cornelfhg

- CheLoo [>|]
- Forum Member

- Status: Neconectat
Se poate sa intra-ti pe facebook
ca nu am mess or skype , am lasat mesaj pe pagina hostgame de facebook
Atunci lasa mesaj privat pe forum.

Pentru intrebari va astept pe