Informaţie: Please take a moment and visit your profile to choose a flag.

[Nou] Best ROLE PLAY SAMP RO SERVER

Moderator: YanG

Scrie răspuns
Avatar utilizator

Topic author
juwe
Forum Member
Forum Member
Mesaje: 1
Membru din: 11 Aug 2016, 05:06
Status: Neconectat

[Nou] Best ROLE PLAY SAMP RO SERVER

Mesaj de juwe » 11 Aug 2016, 05:08

wel
Salutare ! Cu toții știm că dacă tot jucăm SAMP , avem nevoie de un server pe care să putem muncii , să fie primitor și practic să aibă un STAFF care să interacționeze cu playerii ! Așa că eu am găsit soluția !

RPG.Go-League.Ro , este alegerea pe care puțini o fac încă și totuși nu mulți au parte de o așa atmosferă ! Așa că te invităm și pe tine , împreună cu prietenii , să iei parte la o experiență uimitoare ! Noi garantăm calitate și profesionalism !


Facțiunile sunt cele Classic ! 14 facțiune , frumos aranjate , systemul de war este UNIC ! Vrem ca voi să fiți mulțumiți de calitatea jocului , așa că am rezolvat și cu panel-ul !
Vă așteptăm cu drag împreună cu prietenii voștrii , să devenim o familie !


Economia serverului este un bine pusă la punct , permite oricui să devină miliardar și să-și facă avere destul de repede ! Mai avem la spawn pentru voi , un GiftBox , care funcționează pe GPoints ! Ce sunt GPoints-uri ? Vă spun imediat !
GPoints-urile sunt punctele cu care putem deschide unul din cele 3 cadouri de la GiftBox și primești câte unul la fiecare PayDay ( fiecare oră ) , sunt 3 cadouri , cu premii diferite !


- Cadoul 1 : 1kk
- Cadoul 2 : 50.000 Materiale
- Cadoul 3 : 2 RP-uri


Aceasta este o metodă foarte bună de a face bani , dar ideea e să stai cât mai mult ONLINE !
Sper că m-am făcut înțeles din această relatare și nu uitați că Go-League Family te așteptă oricând să devii un membru fidel !


Cu stimă ,
Go-League Family


buttrollScrie răspuns

Înapoi la “Promoveaza serverul tau”