Am o problema la Cs
Moderator: Serby
- TheViper0n30
- Forum Member

- Vârsta: 25
- Status: Neconectat
Am o problema la Cs
De fiecare data cand intru in cs tot mi se incarca acolo alt servar refac cs-ul si dupa imi merge,ziua urmatoare ma pomenesc ca trebuie sa refac dinou cs-ul daca m-ati putea ajuta,ori sa imi dati un cs prin rar care sa nu imi mai faca asa

nu am dat gres..pur si simplu am 10000mii de idei care nu functioneaza
-
YanG
- Veteran

- Vârsta: 27
Re: Am o problema la Cs
cred ca ii ceva redirecta Dar sa iti dowlandezi cs 1.6 Romania sau carbon , sunt cs-uri NoSteam Dar eu nu am mai avut aceasta problema cu cs-urile astea . Sau ori ce alt cs 1.6 NoSteam
Staff Member
Fire High Game
Fire High Game
-
DeNisQwAnKiDo
- Veteran

Re: Am o problema la Cs
Sunt 2 variante ...
1. Ori ai un cs dintr-un master care te redirectioneaza direct pe un server
2. Ori ai intrat pe un server care are pluginul de autoconnect , care iti modifica cateva cfg-uri din cs si le face te redirectioneze direct pe acel server ... Cauta in cstrike cfg-urile afectate si sterge "Connect <ip server>" din ele apoi seteaza-le pe read-only ( click dreapta , proprietati si bifezi read-only )
1. Ori ai un cs dintr-un master care te redirectioneaza direct pe un server
2. Ori ai intrat pe un server care are pluginul de autoconnect , care iti modifica cateva cfg-uri din cs si le face te redirectioneze direct pe acel server ... Cauta in cstrike cfg-urile afectate si sterge "Connect <ip server>" din ele apoi seteaza-le pe read-only ( click dreapta , proprietati si bifezi read-only )
-
- Newest Posts
- Top Active Users
- Newest Users

» 30 Mai 2026, 15:05 » în
» 25 Mai 2026, 09:50 » în