Counter-Strike este un joc de echipa, fapt uitat de multi din jucatori care aplica :
Tactica SoLo
* fiecare merge pe unde il bate capul si termina tot ce ii iese in cale
Va astept cu alte tactici de echipa pe care le-ati aplicat :ymhug:
Tactici - Scheme CS
Moderator: Serby
Tactici - Scheme CS
Pentru intrebari va astept pe
Discord: cornelfhg

Re: Tactici - Scheme CS
Tactica in echipa!
2 pe o parte si 2 pe o parte ... depinde ... oricum se merge in grup
2 pe o parte si 2 pe o parte ... depinde ... oricum se merge in grup
Ar fi bine sa vb in say team sa fiti 3 playeri pe aceeasi directie si de ex sa nu se duca unu in fata si aia 2 raman pe urma ar fi bine sa iasa toti 3 deodata da nu in linie intelegeti voi:))si in felu asta cei kre se duc singuri nu stiu in kre sa mai traga si mor:)) fiindca 3 arme sunt atintite spre el.
NeVeR GiVe Up
Mie imi place sa merg solo,de cele mai multe ori.
P.S.:Nu inteleg de ce dati "pro" daca aici sunt informatii,chestii utile...
P.S.:Nu inteleg de ce dati "pro" daca aici sunt informatii,chestii utile...

Pai Dinozo se da Pro ca poate poate se mai gandesk unii sa joaca in echipa si sa se gandeasca la o tactica.Uite de ex dau alta idee, tot in 3 playeri sau mai multi. Mergand toti deodata iar 2 dintre ei avand arme si 1 cu awp si grenade el fiind acoperit de cei 2 cu arme poate sa-si faca treaba cu awp.
NeVeR GiVe Up
OFF:Bla,bla,bla...
Si "PRO" de ce ati dat?
Imbunatateste cumva jocul meu,de exemplu,daca dati voi "PRO" la topicul cu informatii?
Acesta va fi ultimul post off,urmatorul post va fi unul cu niste tactici/scheme!
Si "PRO" de ce ati dat?
Imbunatateste cumva jocul meu,de exemplu,daca dati voi "PRO" la topicul cu informatii?
Acesta va fi ultimul post off,urmatorul post va fi unul cu niste tactici/scheme!

-
- Newest Posts
- Top Active Users
- Newest Users

» 01 Mar 2026, 17:13 » în